lauantai 12. tammikuuta 2013

Aurinkoista kevättä!

-->

Aurinkoista kevättä!


Launiala-seuran hallitus uudistui seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa joulukuussa 2012.

Uudessa hallituksessa ovat mukana:
Veijo Huurinainen
Hannu Itkonen
Hannele Paronen
Kati Kulmala
Nina Kähäri
Sari Pulkkinen
Aira Hirvenlahti
Marjut Immonen
Tiia Rautio

Tervetuloa mukaan erityisesti uusille jäsenille Hannulle, Ninalle ja Airalle! Mahtavaa saada uutta energiaa toimintaan.
Allekirjoittanut valittiin vuoden 2013 puheenjohtajaksi. Kiitän luottamuksesta ja lupaan yrittää parhaani edistääkseni seuran tavoitteita asuinalueemme parhaaksi.

Hallitus kokoontui viime maanantaina 8.1. Launialan pubille ensimmäiseen kokoukseensa. Asioina käsiteltiin mm. seuran viestintää, toimintaa ja sen organisointia vuodelle 2013. Itse en mahataudin saatuani valitettavasti päässyt osallistumaan kokoukseen mutta suuret kiitokset Ninalle joka hoiti kokouksessa pj:n tehtävät. Kokouksessa valittiin seuralle lisää vastuuhenkilöitä: Sari jatkaa sihteerinä ja Aira on seuran varapuheenjohtaja. Kati toimii tiedottajana printtimedian suhteen ja vastaa yhteyksistä Launialan koululle. 

Seuran toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen eikä kokouksista tai vastuutehtävistä makseta palkkioita. Joten kiitos kaikille osallistuville jo etukäteen. Toivotamme myös kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaan. Olemme sitä vahvempia ja näkyvämpiä mitä enemmän meitä on.

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2013 on 5 e. Maksun voit maksaa tilille FI13 5271 0420 1940 12
Seuran etuja jäsenistölle ovat mm. Launialan koululla olevat liikuntavuorot, seuran omistaman välineistön lainaaminen ja tapahtumat sekä tiedotus alueella. Kerätyillä jäsenmaksuilla hankimme tapahtumiin mm. palkintoja, laitteita (pomppulinna esim.) sekä katamme tiedotuskuluja. Ylläpidämme jäsenistön tietoja ja tavoitteena onkin tänä vuonna aktiivisemmin päivittää ja ylläpitää jäsenluetteloa- ja tiedotusta. Joten, laitahan yhteystietojasi osoitteeseen tiia.rautio@gmail.com ja maksa jäsenmaksu tilille niin liitämme sinut sähköpostilistallemme.

Launialan alueen yrittäjät voivat tukea seuran toimintaa kannatusjäsenmaksulla, joka on 17e. Aira Hirvenlahti vastaa kannattajayrittäjien hankinnasta.

Tavoitteenamme on parempi ja viihtyisämpi Launiala. Toivomme että sinäkin viihdyt täällä! Tervetuloa!

Tiia Rautio
Puheenjohtaja
Launiala-Seura 

1 kommentti:

  1. HUOM! Tilinumerosta puuttui viimeinen numero 2, korjaan nyt uuden tekstin. =) Te jotka ette onnistuneet maksamaan tästä syystä jäsenmaksua, käyttehän yrittämässä uudelleen paremmalla onnella.

    VastaaPoista