sunnuntai 5. toukokuuta 2013

18.5. Kevättapahtuma LAUNIALA-PÄIVÄ: kirpparia, kierrätystä ja kisailua

 Tervetuloa viettämään monipuolista ja aktiivista Launiala-päivää koko perheen voimin Launialan koulun kentälle la 18.5. klo 10-13. HUOM! Sateisella säällä tapahtuma on koulun salissa.


- Avoin KIRPPARI kaikille, tule myymään pienet polkupyörät, kesäkamppeet, vaatteita, leluja vaikka puutarhakalusteita. Oma viltti, pöytä tai peräkarri käy tavaroille! Tule myymään yksin, yhdessä kaverin tai lapset vanhemman kanssa. Kysy lisää, ilmoita ennakkoon jos tulet myymään: launialaseura@hotmail.com tai soita 045-128 18 26. Ei paikkamaksua!


- Mukana jo 15 myyjää, myös Toivon kammari ry, joka ottaa vastaan myös hyväkuntoisia lahjoituksia ( mm. vaatteet ja lelut) tapahtumassa toimittaen niitä mm.  pitkäaikaissairaiden lapsien perheille.

-KANSAINVÄLINEN RAVINTOLAPÄIVÄ: Tule ja kokeile millaista on vaikka päivä leipomoyrittäjänä tapahtumaan. Nyt pienetkin kädet leipomaan ja omaa myyntipistettä suunnittelemaan. Lisätietoa, vinkkejä: www.restaurantday.org/fi. Ei paikkamaksua, ilmoittaudu ennakkoon seuran s.postiin (yllä).

-KASVIEN VAIHTOTORI: tuo vaihtoon itselle tarpeettomat!

-KIRJOJEN VAIHTOTORI: lasten/koululaisten kirjat, "tuo yksi, vie yksi"

-PALLOPELEJÄ: kaukalossa klo 10.30-11.30

-SAAPPAANHEITTOA lapsille ja aikuisille: hiekkakentällä klo 11.30

Tervetuloa koko perhe myymään, ostamaan, vaihtamaan, pelaamaan, kisailemaan ja ennen kaikkea viihtymään.

Terveisin
LAUNIALA-SEURA RY

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko tämä blogi käytössä vielä?

    VastaaPoista
  2. Launiala-Seura 2019, hallituksen järjestäytymiskokous pidetty 9.1 2019

    VastaaPoista